יציאה מחוזה שכירות

  • יציאה מחוזה שכירות
    הילה | 17/06/2008 15:23

    חתמתי על חוזה שכירות עם דיירים, בחוזה ישנה אופציה להארכת החוזה במחיר מוסכם, הדיירים מעוניינים לממש את האופציה בעוד שאני רוצה לסיים את ההתקשרות כיוון שאני מקבלת תלונות רבות מהשכנים בבנין על הדיירים. האם יש לי דרך לצאת מההסכם????

    • יציאה מחוזה שכירות
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 20/06/2008 09:47

      שלום רב ! קיבלת תלונות רבות מהשכנים על התנהגות הדיירים - האם עשית עם זה משהו? האם ניסית לפנות לשוכרים ולשוחח עמם על כך? אם תנסה פתאום לעשות שימוש בתלונות הדיירים משום שאתה לא מרוצה מהחוזה עליו חתמת זה לא יחזיק מעמד בבית המשפט. יש לנהוג בהגינות ולא לנסות לערבב מין בשאינו מינו. אם לאחר שתשוחח עם השוכרים התנהגותם לא תשתנה אז יתכן ויהיה בכך הפרה של החוזה תלוי האם יש בו התיחסות לנושאים אלה בכלל. בנוסף חוזים יש לקיים בתום לב. בברכה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים