פיצוי בגין ביטול הזמנת אולם

  • ביטול אולם ארועים
    ליהי בר | 16/06/2008 21:38

    שלום רב, שמי ליהי ואני וחבר שלי ביטלנו אולם חודש לפני תאריך החתונה. אלא שהאולם דורש פיצוי של 35 אלף ש"ח. ואת זה אני לא מבינה? זה חוקי? בזמן האחרון היו לנו מלא ויכוחים ומריבות אז החלטנו שאולי עשינו צעד פזיז מידי(למרות שיצאנו 3 שנים)ולכן ביטלנו. מה עושים במצב כזה? גם ככה הפסדנו כסף על צלם, מעצב,תקליטן,שמלה וכ"ו

    • פיצוי בגין ביטול הזמנת אולם
      | עו"ד דוד צורי | 22/06/2008 23:12

      סכום הפיצוי נראה לי מוגזם במקרה של הודעה חודש מראש. יש לבחון את החוזה עליו חתמתם, אבל גם אם הפיצוי הזה רשום בחוזה, זה עדיין לא סוף פסוק ובהחלט נראה לי שניתן להוריד את גובה הסכום.