טרם התקבלה התייחסות

  • חוזה לקניית דירה
    עילי | 15/06/2008 21:31

    שאלה. אני שוכרת דירה כיום ממשכיר קשיש ומוגבל. האם חוזה שאני חותמת איתו ,בהסכמתו, יכולה להפוך אותי בעתיד להיות עדיפה על קונים אחרים במקרה שהדירה תעמוד למכירה.איך עושים את זה בפועל

    • טרם התקבלה התייחסות  לת
      עילי | 22/06/2008 21:56

      • זכות ראשונים
        | עו"ד דוד צורי | 22/06/2008 23:04

        עצם העובדה שאת שוכרת את הדירה אינה נותנת לך קדימות ברכישתה. ניתן בחוזה השכירות ו/או בחוזה נפרד להבטיח זכות ראשונים ברכישת הדירה.