תנאי חוזה

  • חוזה שכירות
    חן | 07/06/2008 13:28

    שלום. אבקש להבין את החוזה .השכרתי את דירתי לפי דולר יציג . סעיף 4. השוכר ישלםלמשכיר סך של *** לפי ערך הדולר במועד הפרעון הש'ק תשלומים לשנה.בסעיף 4.3 דמי השכירות יהיו צמודים למדד המחירים לצרכןבחודש שקדם ליום התשלום.סעיף 4.4 להבטחת התשלום מפקיד השוכר שקים

    • תנאי חוזה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 12/06/2008 08:42

      שלום רב ! אין באפשרותי לסייע לך בצורה רצינית מבלי לקבל עותק של החוזה לעיוני. אם את מעוניינת תוכלי לפנות באמצעות פניה דחופה תוך צרוף עותק של החוזה. בברכה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים

    • חוזה שכירות - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 16/07/2008 10:30

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות חוזה שכירות ראה: חוזה שכירות