ביוב בכניסה לדירה

  • ביוב בכניסה לדירה
    דניאל | 03/06/2008 12:01

    שלום, לפני כחודש נסתם הביוב בכניסה לבניין שלי (המשותף לארבע דירות) הודעתי לבעלת הדירה והיא כבר חודש שלם מתחמקת מלטפל בדבר בתירוצים שונים ולא חוזרת לטלפונים שלי. הדירה ממוקמת בקומת הקרקע כך שאנחנו מאוד סובלים מהסרחון והכיור שלנו לעיתים עולה על גדותיו. האם מדובר בהפרת חוזה? האם ניתן להפסיק את התשלומים בגלל זה?

    • ביוב בכניסה לדירה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 03/06/2008 17:05

      דניאל שלום! אין ספק שמטרד כזה מהווה הפרת חוזה שכן נמנע ממך שימוש סביר במושכר. אני מציע להוציא מכתב דרישה בדואר רשום לבעלת הדירה ודרישה לתיקון הליקוי ולוא התיקון יבוצע על חשבונך ואתה תתבע אותו מבעלת הדירה או תקזז אותו מהתשלומים העתידיים אם חוזה השכירות מתיר קיזוז מדמי השכירות. בברכה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים

      • תגובה לתשובה
        דניאל | 04/06/2008 13:11

        שלום שוב, לצערי בחוזה שלנו אין סעיף בנוגע לקיזוז. כמו כן מה בנוגע לחוזה שהופר? האם אני חייב הליך משפטי כדי לקבל פיצויים? האם יש לי סיכון להיתבע בעצמי אם לא אשלם את שכר הדירה במלואו?