חוזה

  • מסמך או חוזה כפול
    אמי | 02/06/2008 22:30

    חתמתי על הזמנה עם חברה כי היא תספק לי מוצר מסוים ואם לא אהיה מרוצה ממנו להחזירו תוך 30 יום ולקבל חצי מהסכום בו שילמתי עם קבלת המוצר החתימו אותי בחברה על מסמך בטוענה של תעודת אחריות על המוצר ובאחד הסעיפים היה כתוב כי לא ניתן להחזיר את המוצר לאחר קבלתו איזה מן המסמכים\חוזים שחתמתי עליהם גובר אחד על השני למרות הסכם חתום מוקדם שבו הבטיחו לי את כספי הצליחו להטעות אותי ולהחתים אותי על מסמך אחר איזה מהמסמכים גובר

    • חוזה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 03/06/2008 12:47

      אמי שלום! ראשית אקדים ואומר כי לדעתי ההזמנה שחתמת עליה מחייבת לכל דבר ועניין. אם בתהליך קבלת המוצר החתימו אותך על מסמך נוסף שתניותיו סותרות את החוזה הראשון מבלי שהסבו תשומת לבך לעניין אני סבור שמדובר בהטעיה ו/או טעות ועל כן תוכל לטעון לעליונות הוראות החוזה הראשון. אם תרצה התיחסות יותר ספציפית תוכל לפנות באמצעות פניה דחופה תוך צרוף עותק של שני המסמכים. בברכה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים