תרגיל אקדמי

  • עזרה בבקשה
    נטע | 24/04/2008 19:05

    תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי יש לי שאלה: זוג הלך לסוכן נסיעות הסוכן מכר להם חבילה שלא תואמת את מה שהבטיח להם. הזוג הגיע למלון וראה שזה לא מה שביקש, החדר זול ולא מה שהובטח להם.הזוג התקשר לסוכן וזה אמר להם שבתשלום סמלי של 500 דולר לאדם יקבלו את מה שרוצים באותו היום. והזוג שילם כי לא היתה לו ברירה. אח"כ הזוג כשהיה צריך להגיע לארץ בשדה התעופה הפקיד דרש מהם ויזה והסוכן לא יידע אותם על זה, וגם אז הם התקשרו לסוכן והסוכן אמר להם בסכום סמלי של 500 דולר הכל יסודר.. כהגיעו לארצ הזוג ביטל את העיסקה. הייתי רוצה לדעת איך מנתחים דבר כזה. אודה אם תעזרו לי בהקדם האפשרי תודה נטע

    • תרגיל אקדמי
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 24/04/2008 20:59

      נטע שלום ! ייתכן שלא שמת לב שזה פורום דיני חוזים ולא פורום סטודנטים. כאן אנו דנים בשאלות אמיתיות מחיי המעשה בתחום דיני חוזים ולא בתרגילים שניתנו בפקולטה למשפטים. אגב יכול להיות שהמרצה בהטילו את התרגיל התכוון שאת תתמודדי איתו בעצמך? בברכה, ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים

      • תגובה
        נטע | 24/04/2008 22:06

        ד"ר ויסמן שלום,קוראים לי נטע ואני סטודנטית למשפטים,לתשומת ליבך- לא "יתכן" אלא ברור לי שנכנסתי לפורום של דיני חוזים שמתעסקים במציאות היומיומית. אני מספיק בוגרת בכדי להיות מודעת למעשי.אך לא ממש יפה נהגת בתגובה שלך אלי. כי נכנסתי ברוב תמימותי בכדי לשאול על מקרה לניתוח בכדי לראות פרספקטיבה שונה מזו שלי. אם עדיין יש את המעוניינים בטוב ליבם לענות לי אשמח ואפילו מודה מראש על זאת, אם עדיין הנך מתנגד בתוקף שאשאל שאלות אלך ולא אטריד את חבריך/אנשיך בשאלות "הלא מגיעות לרמת הפורום שלך." תודה ויום טוב נטע