ביטול המחאות

  • ביטול שקים עקב אי קבלת טיפול
    עינת | 24/04/2008 12:55

    היי קוראים לי עינת אני הצטרפתי לחברת נאטורפיל לפני שלושה חודשים שילמתי להם 3000 שח בשיקים החברה פשטה רגל אף אחד לא ענה לי לטלפונים.. התחלתי לבטל שיקים(זה בסדר??) היום אחרי שהם חזרו לעבוד על שם אחר.. אני מנסה לבקש את השיקים שלי חזרה ואין עםם מי לדבר, אחד מוסר אותי לשני בנתיים אף אחד לא נותן לי תשובה עיניינית מה אני עושה אני לא יודעת איפה השקים שלי מסתובבים!! על השקים שלי יש למוטב בלבד אבל בנאטורפיל אמרו לי שישימו חותמת, הפקידה לא ראתה לי אותם עם חותמת... תודה רבה מראש עינת

    • ביטול המחאות
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 24/04/2008 20:46

      שלום עינת. אם את לא בטוחה בודאות כי אכן הוטבעה חותמת של נאטורפיל על ההמחאות הרי שאם ההמחאות נמסרו לחברה/עוסק/פלוני אחר ואת תבטלי אותן המחזיק בהמחאות שלפקודתו הן נרשמו יפתח מיד תיק הוצאה לפועל כנגדך וזה עלול לעלות לך ביוקר. אם תצליחי לברר כי ההמחאות אכן נרשמו לפקודת נאטורפיל ואם אכן היה כישלון תמורה מלא ולא קיבלת דבר בגין ההמחאות רק אז תוכלי לשקול לבטלן. מי שתמים ומאמין למי שאין לו היכרות מעמיקה עימו ("אנחנו נשים חותמת של נאטורפיל" ) משלם שכר לימוד גבוה. לפחות לימדי מנסיונך זה. בברכה ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים