אופציה לשנתיים

  • אופציה לשנתיים
    אור | 23/04/2008 11:30

    שלום רב, האם כשמאפשרים אופציה האופציה היא גם על המחיר? קרי- למשכיר אין אפשרות לעדכן את המחיר בהתאם למחירי השוק? תודה, חג שמח אור

    • אופציה לשנתיים
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 23/04/2008 11:41

      אור שלום ! ניתן לקבוע את תנאי האופציה בהתאם לרצון והסכמת הצדדים. בהחלט ניתן לקבוע אופציה להארכת החוזה באותם תנאים כולל מחיר אולם אפשר גם אחרת. אפשר שהאופציה היא להארכת תקופת השכירות ואולם במחיר גבוה יותר למשל ב 10% מהמחיר בתקופה הקודמת או לפי הערכת שמאי או לפי כל דבר שהוסכם על ידי הצדדים. אם אין התיחסות לעדכון המחיר אזי האופציה היא להארכת החוזה באותו מחיר. בברכת חג פסח כשר ושמח, ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים