חוזה שכירות לאחר רכישה

  • חוזה שכירות לאחר רכישה
    דנה | 17/04/2008 21:31

    רכשתי דירה. סגרתי עם המוכרים שהם יישארו בה מספר חודשים לאחר המסירה בשכירות חודשית. אילו נקודות חשוב שיהיו בחוזה וכיצד ניתן לנסח את הקישור בין חוזה השכירות לחוזה המכר, כך שהפרה בחוזה השכירות תפעיל את הסנקציות הקיימות בחוזה המכר?

    • חוזה שכירות לאחר רכישה
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 18/04/2008 01:58

      דנה שלום ! לטעמי אין שום קשר בין חוזה הרכישה לחוזה השכירות. לאחר מועד המסירה הדירה שלך ואני מניח שסיימת לשלם עבורה. חוזה השכירות כעת צריך להיות רגיל לחלוטין כאילו הוא מבוצע עם שוכר זר ולא עם מי שמכר לך את הדירה כולל כל הבטחונות בחוזה שכירות רגיל.מכר הוא מכר ושכירות היא שכירות. בברכת חג שמח וכשר, ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים