גילוי מסמכים

  • גילוי מסמכים
    גדי | 09/04/2008 00:19

    שלום רב מדובר במשפט המתנהל במקרקעין, אם הצד התובע הגיש גילוי מסמכים האם גם הצד הנתבע היה חייב להגיש גילוי מסמכים או שזה לךא בהכרח, האם אי גילוי מסמכים לא מראה על חוסר תום לב תודה גדי

    • גילוי מסמכים
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 09/04/2008 12:23

      גדי שלום. אם הגשת לצד השני דרישה לגילוי מסמכים והצד השני לא נענה תוכל לפנות לבית המשפט בבקשה שיתן צו המורה לצד השני לגלות בתצהיר ערוך כדין מהם המסמכים הנוגעים לעניין המצויים ברשותו. שים לב שמדובר בסדר דין רגיל. אם ההליך מתנהל בסדר דין מהיר אזי נדרש גילוי מסמכים מיידי עם הגשת כתב התביעה/הגנה. ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים