חיפוש עורך דין

  • חיפוש עורך דין לעזרה בנוגע לחוזה שכירות
    אורית | 06/04/2008 09:19

    שלום רב, שמי אורית ומזה כ-10 חודשים אני מתגוררת בדירה שכורה ברמת גן. מיד עם כניסתנו לדירה גילינו כי עבדו עלינו והדירה אינה תקינה למגורים מבחינת מערכתצ הביוב, אנו סובלים חודשים מהצפות חוזרות ונשנות, ימים רבים שלא יכולנו לשהות בדירה ועוד. אני מעוניינת לבדוק אופציה לקבל פיצוי על העוול שנגרם לי, וכמו כן לבדוק אופציה לצאת מחוזה השכירות באופן מיידי. היות ואיני מכירה עורכי דין שמתמחים בנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה רבה *הערת מערכת: קריאה נוספת אודות חוזה שכירות דירה

    • חיפוש עורך דין
      ד"ר ויסמן יובל, עו"ד | 06/04/2008 14:06

      אורית שלום ! זה פורום דיני חוזים ולא פורום להמלצה על עורכי דין. אני ממליץ לקבל המלצה אישית ממי שקיבל שרותים מעורך דין בתחום הרלוונטי. בברכה, ד"ר יובל ויסמן, עו"ד מנהל פורום דיני חוזים