חוזה עבודה לפי שעות

  • חוזה עבודה לפי שעות
    צפונית | 30/01/2008 00:13

    שלום התפטרתי ממקום עבודתי. לאחר סיום יחסי עובד-מעביד המעסיק ביקש ממני להמשיך לעבוד מספר מועט של שעות בשבוע מהבית (בשעות גמישות). על איזה חוזה עבודה אנחנו אמורים לחתום? האם ישנם סעיפים נוספים, מעבר לשכר, שאמורים להופיע בו? (תנאים סוציאליים/מקרה של סיום עבודה וכו'). תודה

    • חוזה עבודה לפי שעות
      עו"ד טלי קסלר | 30/01/2008 22:48

      כעיקרון הנושא של תנאים סוציאליים והאם תקבלי תשלום פיצויי פיטורין במקרה של התפטרות - זה עניין למו"מ בינך לבין המעביד ביחס לחוזה העבודה. יש חובה לשלם פנסיה החל מ-1/1/2008. צריך לבדוק אם זה חל עלייך. בכל אופן, לעיתים קרובים מסכימים הצדדים על תשלום תנאים סוציאליים מעבר לפנסיית החובה הזו. את מוזמנת להפנות את השאלה גם לפורום דיני עבודה.

      • תודה  לת
        צפונית | 30/01/2008 23:14