נזק לשיניים שגרם רופא שיניים

  • בבקשה עזרו לי
    מאיה | 27/11/2007 21:52

    אני טופלתי אצל רופא שיניים 3 שנים, החליפו לי רופא על דעת עצמם ובעת הוצאת הגשר משיניים נאמר לי כי עליי לחתום על חוזה בו אני רושמחת כי אני מרוצה מהטיפול הרפואי ושלא אתבע אותם בעתיד.אמרתי שאני לא מרוצה הרופא החליט להוריד הגשר כי לטענתו זה המקסימום הוספתי ואמרתי שאני לא רוצה לחתום כי מעין לי לדעת אם יהיה שינוי בשיניים בעתיד-נזק עתידי, בקיצור הור הכריח אותי לחתום ואמר שלמה לי להשאר עם זה אם אין שיפור,והבטיח לי שאקבל 1000 ש"ח פיצוי חתמתי והורדתי הגשר מהשיניים בלי ברירה. לא קבלתי תכסף-לא היה רשום מועד למתן הכסף רק אמר שתוך כמה ימים אקבל. היום כעבור חודש הוא אמר שעליי להגיע שוב למרפאה ולחתום שאין לי טענות כלפייהם ושלא אתבע אותם על הטיפול ורק אז יוציא הוראה למנהל חשבונות להוציא לי שיק. מה אעשה, למה אני צריכה לחתום על חוזה בו אני מחייבת לא לתבוע בעתיד מאיפה לי לדעת אם יהיה לי נזק עתידי?! למה הוא לא משלם לי תכסף, האם בגלל שהוא לא שילם לי אז החוזה לא בתוקף ואני רשאית לתבוע אותו, הם הריי מרפאה רשת גדולה ולהם כוח וכסף וצוות עורכי דן, אני ממש לא אני חיילת משוחררת. מה אעשה?

    • נזק לשיניים שגרם רופא שיניים
      עו"ד טלי קסלר | 27/11/2007 23:11

      מומלץ לא לחתום על כל מסמך נוסף מעבר למה שכבר חתמת. כדאי לגשת בדחיפות לעורך דין שמתמצא בתחום הנזיקין ורצוי מישהו שיש לו ניסיון בתביעות של נזקי שיניים. הפנייה לעורך דין לא מחייבת, בהכרח, הוצאה כספית גדולה באופן מיידי. יש עורכי דין שמסכימים להסדר לפיו יקבלו אחוזים מהסכום שיתקבל בתביעה.