שיבוש הליכי משפט

  • האם זה שיבוש הליכי משפט ולמי צריך לפנות ?
    רונית | 18/09/2011 16:41

    הי בבקשה להטרדה מאיימת השופט כתב כי עורך הדין של התובע צריך לשלוח לי העתק המאפשר לי את זכות התגובה עד תאריך מסויים . בנה של התובעת שהוא עורך דין שלח לי 10 ימים אחרי התאריך שהשופט ביקש . ככל הנראה בכוונה כדי לקבל צו במרמה . סופו של יום השופט לט קיבל את הבקשה ... אני מעונינית להתלונן על אותו עורך דין ..השאטלה למי פונים ? יש לי אסמכתאות על המשלוח המאוחר . לדעתי לא נעסה בתום לב תודה

    • שיבוש הליכי משפט
      עו"ד יוסף רז | 18/09/2011 21:41

      רונית שלום את מספרת צד אחד של הסיפור השאלה מה הצד השני יספר. אולי הוא ניסה לשלוח ולא קיבלת? האם את בטוחה שהוא פעל שלא בתום לב? בכל מקרה הרי לא נגרם נזק מאחר ובית המשפט לא קיבל את בקשתך. לשאלתך האם בוצעה עבירה פלילית לטעמי התשובה לכך שלילית. יחד עם זאת, באפשרות כל אדם שחושב שנפל קורבן לעבירה להתלונן במשטרה, אך ספק רב בידי האם יש טעם/מקום לכך. בברכה עו"ד יוסף רז