פומביות הדיון

  • שאלה
    דהי | 08/05/2011 17:14

    שלום יש לי שאלה אחי הורשע בבית משפט בעבירה פלילית ורציתי לדעת עם אפשר למחוק את מה שכתוב ב google למשל שרושמים את השם של אחי נמצא דפים כאלה עם השם שלו במסמכים של בית משפט רציתי לדעת עם אפשר למחוק את הדפים האלה ואם לא אם אפשר לפנות לבג"ץ על זה ואולי דרכם יהיה אפשר למחוק את זה !!

    • פומביות הדיון
      עו"ד יוסף רז | 08/05/2011 19:20

      שלום רב עקרון פומביות הדיון הינו עקרון על במשפט הפלילי למעט מקרים חריגים (קטינים, עבירות מין וכו') אין איסור פרסום פרטים ממשפט פלילי לפיכך אין דבר שביכולתך לעשות

      • שאלה
        דני | 08/05/2011 21:32

        אז זה אומר שאפילו אם אני יפנה לבג"ץ אני יתקל בחומה בצורה !!! למרות שיש לי את הזכות שלא יפרסמו את שמי או שימחקו את שמי מדפי האינטרנט אין סיכוי שזה יתקבל בבג"ץ ?

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 09/05/2011 07:43

          דני שלום אם המקרה אינו נופל תחת אחד החריגים שנקבעו לכך (שוב: קטינים, עבירות מין, עבירות ביטחון וכו') הסיכוי שבימ"ש יורה על הסרת הפרסום קלושים. נקבע בפסיקה כי על המבקש בקשה שכזו להוכיח שנגרמה לו פגיעה חמורה בפרטיות, מה שלא קורה במקרים שלא נופלים תחת אחד החריגים שציינתי.