היעדרות מעבודות שירות

  • עבודות שירות
    א.א. | 03/05/2011 23:22

    שלום. אני מבצע כרגע עבודות שירות לתקופה של 4 חודשים. בהלך העבודה נפלתי ונפגעתי בגב, ועקב כך קבלתי וצברתי חופשה של 22 ימים. (אני מדגיש שחופשה זאת היא עקב תאונת עבודה ולא חופשת מחלה, כולל טופס 250). הממונה האחראי עלי אמר לי שימים אלו לא יבואו במיניין הימים. קראתי בכללים והוראות לעובד שירות שנמצא באתר שירות בתי הסוהר בסעיף זכויות כתוב "ימי היעדרות עקב תאונת עבודה שארעה בזמן ובמקום העבודה שלגביה קיים אישור רפואי על אי יכולת ניידות ואי יכולת להגיע למקום עבודת השירות (מותנה בהצהרה ובאישורים מתאימים) יבואו במניין ימי הריצוי". שאלתי היא : האם ימים אלו יבואו במניין הימים??? מה הכוונה אי יכולת ניידות??? רק אם יש לי גבס ברגל או בכסה גלגלים???? מה הכוונה מותנה בהצהרה ובאישורים מתאימים?? הוספת תגובה יעוץ אישי הדפס סגור

    • היעדרות מעבודות שירות
      עו"ד יוסף רז | 04/05/2011 08:26

      בוקר טוב אין לי אפשרות לענות לשאלתך באופן מדוייק מבלי להכיר את פרטי המקרה ולקרוא את אישורי המחלה. נסה לפנות לממונה הארצי על עבודות השירות בשאלה זו. באם לא תצליח לקבל מענה מספק, פנה לעו"ד פלילי אשר יבצע במקומך בירורים אלו ויעמוד על זכויותך ובמידת הצורך תוך פניה לבית משפט. בהצלחה! (הממונה הארצי: טל' 08-9776380 פקס 08-9193850)