בנקאות - מהי הדרך לפירוק חשבון משותף

  • פירוק שותפות בחשבון בנק
    אריק | 28/04/2010 21:49

    פירוק שותפות בחשבון בנק כיצד אמור להתבצע ? אבי ואחי שותפים בחן פיצויים רנטה מגרמניה שמקבל אבי מגרמניה . לאבי יש חשבון חסכון שבו למעשה נצברים כל התקבולים במטבע אירו ואחי שותף בחשבון זה . אבי רוצה לפרק את השותפות בחשבון זה ובחן העוש שלו אשר בו חלק מהתקבולים מהרנטה מומרים לשקלים אשר משמשים להוצאות מחייתו השוטפת . אחי הנו שותף פסיבי אין הוא מפקיד את הכנסותיו בחשבון זה ואף ההוצאות מהחשבון הנם כולם מתייחסות לאבי .הוא למעשה מנהל רק את החשבון עבור אבי. אבי רוצה לפרק את השותפות ביניהם באילו צעדים עליו לנקוט ? אודה לכם על תשובה מהירה בנושא.

    • בנקאות - מהי הדרך לפירוק חשבון משותף
      עו"ד אבי זילברפלד | 28/04/2010 23:40

      שלום רב, הדרך (המהירה) לפירוק חשבון משותף הינו הגעת שני השותפים לבנק, וחתימה על מסמכים בהתאם. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • פירוק שותפות בחשבון בנק
        אריק | 29/04/2010 17:08

        ומה קורה במידה ואחי אינו מעוניין לפרק את השותפות הנ"ל ? כיצד על אבי לנהוג?