בנקאות - הסדרי חובות

  • שלום לך עו"ד אבי זילברפלד אשמח באם תוכל לעזור בכמה
    צחי | 07/12/2009 09:41

    שלום לך אבי אני למרות שכל הבעיות שיש לי והעיקולים שיש לי בבנק וליש יש הלוואה גדולה בבנק בסכום 130,000 ש"ח עכשיו אני הגעתי למצב גרוע השנה שעברה לא עבדתי כמעט שנה והחובות כבר הגדולו עכשיו אני עאחזור כמו שהיתי אני צריך 60,000 ש"ח עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לעשות הקפאה בבנק למשך שנה עד שאני מסיים ומשלם את החובות בבלגן הזה . אם יש אפשרות מה עלי לעשות , היחס בני לבנק בסדר למרות המצב שלי החובות והעיקולים שלא נותנת לי הנשום אוויר ואני לא יודע מה לעשות . אני מקבל משכורת 4500 עד 5000 עכשיו ההלוואה שיש לי בבנק אני מחזיר בכל חודש 2700 ואת הרכב משועבד לא יכול למכור אותו או לא יכול להחזיר להם את זה עכשיו באם אני רוצה לסגור חובות באמצעות ציקם אני יהיה בבעיה המשכורת לא מספיקה אך אני חשבתי לאופציה של הבנק שאעשה הקפאה בבנק למשך שנה וסוגר את כל החובות שלי וזה הוא . אשמח באם תעזור לי . תודה אבי

    • בנקאות - הסדרי חובות
      עו"ד אבי זילברפלד | 08/12/2009 00:07

      שלום רב, יש לנסות לבדוק עם הבנק אפשרות ל"גרייס" - דחיית התשלומים במספר חודשים ע"מ להתארגן. טרם שתבקש זאת , תכין שיעורי בית: ספר לבנק מדוע אתה צריך את זה, תראה כיצד זה יסייע לך, וחובה עליך להרגיע אותם מבחינת "בטחונות". באם זה לא ילך, ככל שיש לך בית - בדוק האפשרות למשכן/להגדיל את המשכנתא עליו, ובסך שיתקבל - סלק את החובות האח'. אם אין לך בית - בדוק אפשרות לקבל אשראי מחברות כרטיסי האשראי. אם אתה מקורב לחוגים חרדיים - יש אפשרות לגמח"ים. כן ניתן לפנות לארגון "פעמונים" המתמחה במציאת פתרונות במצבים כאלו, הן בעזרה כספית והן ביעוץ. ב ה צ ל חה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות