פגיעה בפרטיות

  • השכנים התקינו מצלמות פוגע בפרטיות לאיזה תחום
    עדי | 23/05/2010 20:01

    השכנים חדשים הגיעו שיפצו פתחו חלונות פוגע בפרטיות שלנו הגשתי התנגדות לוועדה כעת התקינו מצלמות המכוונות גם לכניסה של ביתי אם פעם יכולתי לצאת לכניסה שלי עם חולצה ללא מכנסיים היום אני לא יכולה אני נוהגת לשתות קפה ולעשן בחוץ (בית פרטי) אז היום הם צופים עלי קבוע גם מאחור בחצר הם שמו מצלמה וזה לכוון גם שלנו אם יושבים מסביב לשולחן גם צופים עלינו פשוט חוסר פרטיות פגיעה בפרטיות מה עושים הם עשו נזקים נוספים במהלך השיפוץ לא מוכנים לתקן העץ שלהם שבר את הגדר מאבן שלנו לא מעוניינים לתקן

    • פגיעה בפרטיות
      עו"ד גיל קראוס | 25/05/2010 16:20

      עדי שלום, אם אכן מדובר על פגיעה בפרטיות, ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה למתן סעד, הן סעד של הסרת המצלמות והן סעד של פיצויים. בנוגע לנזקים שהם גרמו, צריך להעריך את הנזקים באמצעות שמאי או קבלות על תיקון ולהגיש תביעה לפיצויים לבית המשפט.