פציעה במכללה

  • פציעה באקדמיה
    רוני | 21/10/2009 19:00

    שלום רב, הנני סטודנטית בדרכי למכללה עברתי דרך החנייה דרכתי על מפגע זכוכית גדולה שהייתה על החנייה והיא חתכה אותי חתך של 3 ס"מ שדרש תפרים כמובן שירד לי דם בכמיות עצומות חברה שהייתה איתי הלכה הנהלה לעזרה שם נאמר לי כי החובש עדיין לא הגיע איך ייתכן דבר כזה? אציין שיש במקום שיפוצים מזל שלחברתי היה רכב ונסענו לקופת החולים הקרובה שם טיפלו בחתך ע"י איחוי באמצעות דבק ואנטיביוטיקה כמובן שפיספסתי שיעור חשוב מאוד וכן סובלת מכאבים וצליעה מה שמונע ממני הליכה מרובה ועבודה, כשחזרתי מהטיפול צילמתי את המקום כמו כן יש בידי את ההדוח מהרופא האם יש מקום לתביעה בגין זה? ואם כן מהו ערך הפיצוי המשוער?

    • פציעה במכללה
      עו"ד גיל קראוס | 22/10/2009 16:12

      רוני שלום, יש לבדוק את מלוא הנסיבות על מנת להשיב לך תשובה. אינני יודע למה את מתכוונת מפגע מזכוכית - האם מדובר בלכלוך ? האם מדובר בזכוכיות שהושארו שם במסגרת השיפוצים ?. צריך לבדוק את כל השאלות ולהבין איפה הושארה הזכוכית והאם הנסיבות מצביעות על רשלנות מצד המכללה. לגבי גובה הפיצויים, וודאי כי לא ניתן להעריכם בשלב מוקדם זה ומבלי לראות ולו מסמך רפואי אחד ולהבין מהם ההפסדים שנגרמו לך. בהנחה שלא תיוותר לך נכות רפואית עקב התאונה, הפיצוי אמור לכסות על הפסדים בפועל שנגרמו לך, בצירוף רכיב של כאב וסבל.