תביעה בגין נפילת פלטת גבס

  • פלטת גבס שנפלה על ראשי
    אישה מצוברחת | 21/10/2009 15:19

    שלום! ממרץ השנה אנחנו גרים בשכירות בבית שיחידת הסלון בו (50 מ"ר) נבניתה באופן חובבני, ללא ליווי הנדסי וללא היתר. 3 פרטים חשובים אלה לא נאמרו לנו לפני ששכרנו את הבית אלא גילינו אותם בעצמנו רק כאשר התוספת זזה והחלו להתגלות בה סדקים ובקעים והמרצפות החלו לעלות. דו"ח מהנדס שהוזמן על ידינו מיולי השנה קבע שהליקויים בה חמורים ביותר ולכן אנחנו עוזבים את הבית לטובת בית אחר בעוד כשלושה שבועות, וזאת, כמובן לאחר עדכון בעלה"ב. הבוקר, בהיותי בסלון אורזת חפצים, נפלה על ראשי פלטה אחת מתקרת הגבס של היחידה (באורך של כ-3 מ' ובמשקל של כ8 ק"ג) ברוך השם לא נפתח לי הראש אמנם, ותודה לאל אף לא התפצפצה לי הגולגולת, אך עדיין המכה היתה קשה ובמשך כל היום סבלתי מכאבי ראש נוראיים ובקושי הצלחתי לתפקד בביה"ס- מקום עבודתי כמורה. האם יש מקום לתבוע את בעלה"ב? האם יש צורך בטפסים רפואיים?

    • תביעה בגין נפילת פלטת גבס
      עו"ד גיל קראוס | 22/10/2009 16:09

      צהריים טובים, תוכלי להגיש תביעה, אך השאלה מה הנזק שנגרם לך. אם לא פנית לטיפול רפואי כלל, הסיכוי שתצליחי לקבל פיצוי כלשהו הוא נמוך ביותר.