התמחות בדיני נזיקין

  • התמחות בנזיקין
    יצחק | 21/09/2009 13:57

    קודם כל ארצה לשבח את עבודת הקודש שעושה עו"ד קראוס בפורום זה, יישר כוח!! אני סטודנט למשפטים כרגע עולה לשנה ג' אולי זה לא המקום הנכון להעלות את שאלתי אך דווקא ממך ארצה לשמוע תשובה, אני רוצה להתמחות בדיני נזיקין זהו המקצוע שענייןאותי הכי הרבה במהלך התואר שבו יבלתי ציון 100 , כולם די מרתיעים אותי לגבי התמחות זו {עבודה קשה , אין מספיק תגמול, ובראייה לעתיד לא מרוויחים מספיק} שאלתי היא האם חששותיי מוצדקים הוא שמא להתמחות בנזיקין כי זה מה שמעניין אותי,מה לגבי אופי העבודה עצמה?? מאתגרת ? מעניינת? תודה על כל תשובה שתתקבל, חג שמח ושנה טובה

    • התמחות בדיני נזיקין
      עו"ד גיל קראוס | 21/09/2009 15:35

      יצחק צהריים טובים, שאלת שאלה לא פשוטה.. אם מסתכלים מהפן הכלכלי גרידא, הרי שברוב המקרים עורכי הדין השכירים בתחום הנזיקין, לפחות בשנים הראשונות, עשויים להרוויח מעט פחות מעמיתיהם בתחומים אחרים. יחד עם זאת, הדבר אינו מחייב ומשתנה ממשרד למשרד ומתחום לתחום. מבחינת העבודה הקשה, אין מה לפחד מעבודה קשה, מה עוד שלא בטוח שבתחומים אחרים עובדים פחות קשה. אני חושב שתחום דיני הנזיקין הוא מאתגר ומעניין. אנחנו עוסקים בדיני נפשות של ממש, מסיעיים לאנשים שנמצאים במצוקה גדולה בדרך כלל והעבודה היא מספקת. אין שום קשר בין הציונים שקיבלת בלימודים לבין תחום כזה או אחר, אבל אם תחום מסוים מעניין אותך ומושך אותך - לך על אותו תחום ואל תחשוש שכן הטובים בסוף מצליחים בכל תחום.