תגובה

  • נזק לשיער
    מורן | 17/09/2009 00:16

    שלום רב. בחודש פברואר השנה,בוצעה בשערי החלקה יפנית,לאחר החפיפה גיליתי שיש לי קרחת בקודקוד,השיער יבש,ושביר. הספר ביצע שוב החלקה אך זה לא הועיל.הוא ביקש שאפנה לחב' הביטוח שלו בתביעה,כיוון שהוא רצה לפצות אותי "בשמפו". תביעה הוגשה לחב' הביטוח בחודש יוני,וזאת רק מכיוון שהספר אמר לי שהוא הגיש את התביעה ובעצם לא עשה זאת. מאז הגשת התביעה לא קיבלתי מהם תשובה,היום התקשרתי לברר,והודעתי להם שאני פונה לתביעות קטנות,הם חזרו אלי לאחר כמה שעות בדרישה לספק להם תצלום של שערי במצבו הנוכחי.שאלתי היא כזו: האם אני צריכה לעשות זאת?או שלפנות לביה"מ? (בקשר לקרחת אני רוצה לציין ששערי ארך מאז אבל הוא עדיין קצר באותו מקום. אודה לכם על תשובה מהירה,וסליחה על אורך ההודעה.

    • תגובה
      sh | 17/09/2009 09:11

      מהתיאור שעולה מהודעתך נראה כי נגרם נזק משמעותי לשיערך, עליך להיוועץ עם איש מקצוע מומחה בתחום המשפטי בענייינך.אל תתפשרי טרם התייעצות !

    • שליחת תמונות לחברת הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 17/09/2009 16:30

      מורן שלום, אני מציע כי תנסי לשלוח בכל זאת תמונות לחברת הביטוח, אולי יהיה ניתן לסגור את הפרשה מחוץ לכותלי בית המשפט ולחסוך גם ממך את הטרדה. רק תבהירי לחברת הביטוח שאינך מתכוונת להמתין עוד זמן רב וצרפי לתמונות מכתב שלך שבו את מודיעה להם שיתנו את תגובתם בתוך 14 ימים לכל היותר.