נזקי רטיבות מהשכן

  • תנו לי כיוון!
    אביעד | 16/09/2009 00:59

    משפחת חברתי סובלת מזה תקופה של כמה חודשים בנזקי הדירה עקב שיפוץ לא חוקי - הבן אדם משפץ את המקלחת לבדו הוא שבר את כל המקלחת הקודמת הקרמיקה והצנרת והחליט להתקין ג'קוזי בלי אטימה ובלי רצפה עקב כך הנזקים הינם: נזילות מהדירה שמעליה, מה שגורם לבעיות חשמל, עובש, רטיבות בקירות בריצפה ובחדרים, התפוררות הקירות והתקרה, תולעים ועוד ועוד. המשפחה מתגוררת בבניין בו דירות עמידר, דירתה שלה נרכשה מעמידר, אך הדירה מעליה בבעלות עמידר - הבן אדם אשר מתגורר בדירה הינו פסיכופט שידוע למשטרה אך אין לעשות כנגדו כלום עד אשר יקרה מקרה (שלא נדע) מכאן נובע שאין עם מי לדבר והבן אדם אפילו לא מבין מה הוא עושה לא בסדר. פנינו לעמידר למשטרה לפסיכולוג העירוני ולעורכי דין לאף אחד אין תשובה והסחבת נמשכת, מיותר לציין כי המגורים בדירה הפכו לגיהנום עקב הסיבות המפורטות לעיל ובנוסף ריח מחנה מתלווה להכל... בבקשה עיזרו לי שכן אנו אובדי עצות ואשמח לאיזה שביב של תקווה מכם. תודה.

    • נזקי רטיבות מהשכן
      עו"ד כהן גיא | 16/09/2009 08:16

      שלום אביעד אם הדירה של עמידר ייתכן כי תביעה משפטית שתופנה גם נגדה תעשה את העבודה. בהצלחה. שנה טובה.