כאב וסבל לקטינה

  • פיצויים כאב וסבל
    נפגעת ובתה | 09/09/2009 19:28

    אני ובתי בת החודשיים נפגענו לפני מס' שנים בת.ד. טופלנו רק בחדר מיון ואין מסמכים נוספים או טיפולים מאז ועד היום. אין ממצאים בתעודת חדר המיון. האם סביר שחברת הביטוח תציע פיצוי לילדה בסך של 500 ש"ח בלבד?

    • כאב וסבל לקטינה
      עו"ד גיל קראוס | 10/09/2009 15:42

      צהריים טובים, על פניו זה נשמע כפיצוי נמוך, למרות שהמסמכים אינם בפניי. כאב וסבל לקטין בגין תעודת חדר מיון עשוי להיות בסדר גודל של 1,500 ש"ח - 3,000 ש"ח. יחד עם זאת, יש לעיין במסמכים ולשמוע את הנסיבות במלואן