מו"מ מול חברת הביטוח

  • עזרה מעורכי דין
    יגאל | 04/05/2009 09:42

    שלום רב!! אני מתמחה כמעט שנה במשרד שעוסק בנזיקין ותאונות דרכים . במהלך העבודה עורך הדין של המשרד נותן לי לדבר עם חברות ביטוח אחרי שנתנו הצעות לפשרה ולנהל איתם מו"מ כדי להגדיל את הסכום. תיקים שחברת הביטוח הציע 5000 אז עורך הדין מבקש שאגדיל את הסכום ל7000 או 8000 ועליי לציין שאני מאוד מתקשה בכך. למישהו יש טיפ מה יכול לעזור לי. האם בגלל שאני מתמחה אז הם פחות מתייחסים לדבריי? האם עם הזמן אני אדע להתנהל איתם יותר טוב?? תודה לעוזרים

    • מו"מ מול חברת הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 05/05/2009 09:31

      יגאל בוקר טוב, אין "תורה" אחת בניהול מו"מ מול חברת ביטוח וכל אחד נוקט בשיטות אחרות. אין ספק כי עם הזמן והניסיון תלמד כיצד להתנהל טוב יותר מול חברת הביטוח. אני מציע שבכל תיק שבו אתה פונה בניסיון לשיפור, תמצא נקודה שאפשר "לנגן" עליה - סיכון לנכות, הפסדים בפועל, העדרות מהעבודה וכיוצ"ב.

      • טיפים בבקשה
        שירן | 05/05/2009 14:31

        אני סובלת מאותה בעיה, וגם לדבריי לרוב לא מתייחסים למרות שאני תמיד מנגנת על נקודה חשובה, האם שי טיפים או ספרים או סדנאות שמשפרים היכולות בניהול מו"מ

        • מו"מ מול חברות הביטוח
          עו"ד גיל קראוס | 05/05/2009 16:21

          שירן שלום, ישנם ספרים כלליים בנוגע לניהול מו"מ אותם ניתן למצוא כמעט בכל ספרייה. בנוסף, ישנן בלשכה פעמים רבות השתלמויות הנוגעות לתחום זה של מו"מ.

          • טיפים שמיפים....
            חבל על הנייר של מו"מ | 07/05/2009 00:17

            הגישו תביעות לבית המשפט, כן-גם על תאונות של 0%. וראו איך לפתע זו ידכם שעל העליונה.