תלוש עבור הפרשים

  • גמר חשבון
    קטי | 09/06/2011 12:15

    שלום רב! בעלי הודיע להתפטרותו עם מתן הודעה מוקדמת של 30 יום. מועד סיום עבודה הינו 30/04/2011 ב10/05/2011 קיבל תלוש משכורת עבור חודש אפריל שלא כלל פדיון ימי חופש והבראה. פנינו למעסיק בדרישה לבצע תיקון תלוש שכר ולהוסיף פדיון חופשים והבראה. לפי דברי מעסיק התיקון והתשלום יבוצעו במועד תשלום הבא, הינו 10/06/2011 היום הוא קיבל תלוש משכורת עבור חודש מאי (כשבפועל כבר לא עבד שם בחודש הנ"ל) בו מרוכזים פדיון ימי חופש והבראה ומנוכים מס הכנס, ביטוח לאומי ומס בריאות בהתאם לסכום. האם הדבר הזה נכון? חוקי? הוא כבר התחיל עבודה חדשה במאי 2011 ויש לו תלוש ממקום עבודה החדש. האם זה מחייב תיאום מס ???? בפירוט ימי עבודה כתוב אפס, שעות עבודה = 0.01  אודה לתשובתכם

    • תלוש עבור הפרשים
      סלי אילון, רו"ח | 10/06/2011 13:16

      זה בסדר וכך צריך לנהוג. יחד עם זאת, תוכלי אולי להקטין את נטל המס אם תגישי דוחות ותבקשי פריסה.