שאלה גדולה לפורום, מומלץ לעיין בחוזר שמ"ה הוציא בעניין

  • מי חייב להגיש דוח שנתי בחברה
    אלי | 22/05/2011 09:41

    האם דירקטור בחברה שהבעלים שלה ברח לחו"ל חייב להגיש דוחות שנתיים למס הכנסה גם בעבור תקופה בה לא כיהן כדירקטור

    • שאלה גדולה לפורום, מומלץ לעיין בחוזר שמ"ה הוציא בעניין  לת
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 26/05/2011 15:20

      • אפשר להשיג חוזר מ"ה לעניין הגשת דוח ע"י דירקטור???
        אלי | 29/05/2011 16:10

        האם דירקטור בחברה שהבעלים שלה ברח לחו"ל חייב להגיש דוחות שנתיים למס הכנסה גם בעבור תקופה בה לא כיהן כדירקטורהאמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!הוסף תגובהייעוץ אישיהדפססגורשאלה גדולה לפורום, מומלץ לעיין בחוזר שמ"ה הוציא בענייןלתיצחק פוגל עו"ד (ורו"ח)26/05/2011 15:20היכן אפשר להשיג את החוזר שמ"ה הוציא בעניין