עבודה זמנית

  • תיאום מס
    עורכת דין צעירה | 19/05/2011 20:36

    שלום, אני עו"ד עצמאית, אך לצערי ללא הכנסות זה כמעט חצי שנה. אני מעוניינת לעבוד בעבודות מזכירותיות זמניות אף יומיות (אציין כי אני בהריון בחודש חמישי). שאלות - 1. מה אני אמורה לעשות מבחינת תיאום המס? 2. איזה טפסים עליי למלא? 3. למי עליי לדווח? 4. מתי עליי לדווח על כך - מיד בסוף כל חודש, או גם בדוח השנתי...? אודה לתשובות :)

    • עבודה זמנית
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 26/05/2011 16:14

      לצערי הדרך היחידה לפתוח תיק במ"ה מע"מ וכו' וזה די יוצר בלאגאן. אפשרות נוספת ישחברות (תחפשי בגוגל) שנותנותשרותשל עצמאי שכיר, קריהן מציאות חשבונית ללקוחות ואת מקבלתמשכרות, הבעייה שהם גובות עד 10% עמלה. בברכה עו"ד,(רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים