מס ירושה באנגליה

  • מיסוי ירושות
    דור | 13/11/2010 09:53

    שלום. אשמח לדעת מה קורה אם אני (אזרח ישראלי ובריטי) מעוניין להוריש את רכושי (אשר חלקו בארץ וחלקו באנגליה) לילדי (שאחד מהם גר באנגליה). אני יודע שבאנגליה יש מס על ירושה. האם ילדי יאלץ לשלם מס ירושה באנגליה? במידה וכן,  האם יש דרך להתחמק מתשלום המיסים?

    • מס ירושה באנגליה
      סיוון | 13/11/2010 15:55

      ישנם תכנוני מס שמטרתם הימנעות ממס ירושה בחו"ל.אני מציע לך לפנות לייעוץ אצל מומחה מיסוי

      • יש מישהו שיכול לענות?
        דור | 13/11/2010 15:59

        לא ידעתי שמטרת הפורום היא לענות רק על שאלות שלא ניתן למצוא בעבורן תשובה על ידי בעלי המקצוע. ובכל זאת , אשמח לדעת אם מישהו יכול לתת לי לתשובה, ולו רק הכוונה.

      • ובכל זאת
        דור | 13/11/2010 16:02

        לא ידעתי שמטרת הפורום היא לענות רק על שאלות שלא ניתן למצוא בעבורן תשובה על ידי בעלי המקצוע. ובכל זאת , אשמח לדעת אם מישהו יכול לתת לי לתשובה, ולו רק הכוונה.

    • הפורום אינו עוסק בתכנוני מס באנגליה, נא פנה למומחה אנגלי, ונ.ב. מספיק לכתוב כל דבר פעם אחת  לת
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 13/11/2010 18:27