הוצאות מימון

  • הכנסות משכירות נדל"ן בחו"ל
    א | 12/11/2010 17:05

    שלום,האם ניתן לקזז מהכנסות שהתקבלו מהשכרת נדל"ן בחו"ל הוצאות מימון של הלוואה שנלקחה בישראל (לא משכנתא) כאדם פרטי?

    • הוצאות מימון
      סלי אילון, רו"ח | 13/11/2010 14:05

      יותרו בניכוי כנגד הכנסה מהשכרה, אבל עליך להראות שההלוואה נלקחה לצורך רכישת המקרקעין המניבים.

      • וכיצד אני מראה זאת?
        א | 14/11/2010 01:53

        בהנחה שההלוואה נלקחת מהבנק ללא שיעבודים / הקשרים כלשהםהאם רכישת הנכס בפרק זמן סמוך ללקיחת ההלוואה (כשבוע) מספיקה?האם יש צורך במסמכים מעידים כלשהם?

        • הלוואה
          סלי אילון, רו"ח | 14/11/2010 14:42

          ככל שתוכל לבסס יותר את הקשר בין ההלוואה לרכישת הנכס יהיו לך חיים יותר קלים מול מס הכנסה. זו לא מתמתיקה, אלא מאזן הסתברויות ומערכת שכנועים.

          • זאת בדיוק השאלה
            א | 14/11/2010 14:58

            כיצד אני מבסס את הקשר? אני נמצא עדיין לפני ביצוע הרכישה ולקיחת ההלוואה, כלומר אני עדיין יכול לטפל בעניין