כולל מעמ

  • איסטלטור שאינו נותן חשבונית
    יוסי | 26/09/2010 23:04

    הזמנתי איסטלטור לבצע החלפת צנרת בבית בקשתי הצעת מחיר , האיסטלטור ישב אצלי בבית ורשם על דף הצעה כולל חלקים ועלות עבודה בסוף רשם את המחיר 8000 שח סיכמנו על המחיר כמו כן התשלום בני שיקים של 4000 כל אחד . לאחר תחילת העבודה קיבל האיסטלטור שיק של 4000 ואת השני אמור לקבל בסוף העבודה . האיסטלטור אומר שאים אנחנו רוצים חשבונית צריך להוסיף את המעמ . אמרנו לו שכך לא סוכם והמחיר שנקב להבנתנו הוא כולל מעמ , מה עושים אנחנו רוצים חשבונים מס עבור 8000 והוא מסרב לתת.

    • כולל מעמ
      סלי אילון, רו"ח | 27/09/2010 13:58

      בהנחה שאתם אנשים פרטיים, ולא מדובר בתיקוני אינסטלציה במשרד או משהו דומה, חזקה שמדובר במחיר כולל מעמ, אלא אם נכתב במפורש אחרת. מציע לכם לא לשלם לו את היתרה עד שלא יוציא חשבונית. מעבר לכך ניתן לפנות למס הכנסה ולהודיע.