בירור

  • מיסוי על פסק דין בבימ"ש לעבודה
    רמי | 18/07/2010 10:51

    לאחר דיון בבימ"ש לעבודה מול עובד , קיבלתי פסק דין של פשרה . בתשלום לעובד של סכום כפסק הדין , האם הסכום אותו קבע ביהמ"ש הוא ברוטו ויש להוציאו בתלוש ולנכות עליו מס . או לחילופין לרשמו כהוצאות משפטיות ולשלמו במלואו ?

    • בירור
      עדי לויט רו"ח | 18/07/2010 12:09

      מה בדיוק נקבע בפס"ד?

      • פסק דין בבית דין לעבודה
        רמי | 19/07/2010 15:50

        התביעה נסובה על ימי הודעה מראש ופסק הדין זה לשונו : בתום הדיון להוכחות הסמיכו אותנו הצדדים לפסוק חפשרה לפי..... לאחר שעיינו במכלול הראיות אנו מחייבים את הנתבעת לשלם סך 6000 ש"ח. זה הסיכום של פסה"ד

        • תשובה
          עדי לויט רו"ח | 20/07/2010 08:35

          על פי מה שכתבת הרי התשלום הינו עבור הודעה מוקדמת ולכן עלייך להוציא לו תלוש ולנכות לו כחוק. בברכה עדי