תשובה

  • פנקס המקדמות
    נורה | 10/02/2010 14:53

    שלום רב, הנני עובדת כשכירה + עוסק פטור בתחום הקוסמטיקה, החל מינואר 2010. הפעילות בתחום הקוסמטיקה נעשית בביתי ובנוסף ( פעם בשבוע), עובדת בקליניקה ומשלמת עבור השכרת החדר. מבקשת לדעת : 1. מהן הוצאות מוכרות עבורי ? 2. האם להוסיף הכנסה שלי כשכירה למחזור העסקי ? 3. היכן נרשמת הכנסה של בעלי (שכיר) ? 4. איך לרשום הוצא עבור שכירת החדר? 5. מהו מועד לתשלום המקדמות? 6. מהו המועד לדו"ח השנתי? (פעילות העסקית –החל מינואר 2010 ) בתודה מראש, נורה

    • תשובה
      עדי לויט רו"ח | 10/02/2010 15:24

      נורה שלום ראשית כל אני ממליץ לך ללכת לאיש מקצוע על מנת שיוכל לעזור לך בצעדייך הראשונים. הוצאות מוכרות הינן כל ההוצאות בייצור הכנסתך"שכר דירה,ארנונה, חשמו ציוד משרדי חומרים ועוד. אין צורך בפנקס המקדמות להוסיף את הכנסתך כשכירה. הכנסתו של בעלך תרשם בדוח השנתי שיוגש ב-2011 בגין שנת 2010. 15 בחודש בכל חודש אי זוגי בגלל הכנסתך הקטנה. חוץ מזה תסתכלי בפנקס. מועד הגשת דוח שנתי עד 30/4/2010 בברכה עדי

      • תיקון טעות
        עדי לויט רו"ח | 10/02/2010 15:25

        סליחה 30/4/2011