אופציות

  • חבות מס על ממוש אופציות
    נעם שמיר | 25/11/2009 17:20

    ברשותי אופציות (VESTED ) לרכישת מניות אשר מוחזקות בנאמנות ל24 חודש על פי סעיף 102 לפקודת המס. מה יהיה מסלול המס (הון או עבודה) בכל אחד מהמקרים הבאים: 1.ממוש האופציה לפני תום תקופת הנאמנות והחזקת המניות עד תום תקופת הנאמנות. 2.ממוש האופציות לפני תום תקופת הנאמנות,מכירת המניות ואחזקת התמורה בנאמנות עד תום תקופת הנאמנות (24 חודש)

    • אופציות
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 01/12/2009 19:00

      מימוש אופציה למנייה אינו פוגע במסלול ההוני ובתנאי שתוספת המימוש הינה מכסף שהביר בעל האופציה ולא ממכירה חלקית של האופציות. ממוש האופציות לפני תקופת החסימה מעביר למסלול הפרותי. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים