טופס 161

  • פנסיה במשק.......
    יורם | 22/09/2009 18:11

    עובד שהופרש לו פצויים עפ"י חוק פנסיה כללית במשק ,התפטר ולמרות זה המעביד מעוניין לשחרר את הפצויים שנצברו, היות והתפטר ולא פוטר המעביד אמור להעביר אליו, רק את הפצויים שהופרשו, ואילו בטופס 161 צריך לרשום את השכר ברוטו, ואז כביכול צריך לשלם יותר פצויים שלא מגיעים לעובד ,חברת הבטוח רוצה 161 בכל מקרה מה עושים כדי לשחרר רק את הפצויים שהופרשו שהם פחות מהסכום אילו פוטר. אודה מראש

    • טופס 161
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 23/09/2009 17:43

      הטופס הנ"ל הינו מיסויי ואינו קשור לגובה התשלום. בתופס יירשם מה ששולם בפועל ואין בין זה לזכאות מאום. לשם הזהירות שהעובד יחתום למעביד על התפטרות באם טרם חתם. בברכת גמר חתימה טובה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים