המשך

  • משרה שנייה
    מרינה | 25/05/2009 18:18

    שלום, עקב כך שהעבירו אותנו ל 4 ימי עבודה בשבוע הינני מעוננית לעבוד יום בשבוע במקום נוסף. מה נגזר מכך?מה ההשלכות לגבי המס ושאר הדברים כגון ימי חופש( איך זה מתחלק), הבראה וכו.

    • המשך
      2 משרות | 25/05/2009 18:20

      ברצוני לציין שהמשכורת ממקום השני הוא סכום קטן - כגון 20 אחוז משרה.

      • תאום מס
        יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 25/05/2009 20:04

        המענה לעניין השלכות מס, לשאלות האחרות פני לפורום דיני עבודה. אם משכורתך הכוללת ברוטו לא תשתנה, גם הנטו ישאר זהה. כמובן עלייך לערוך תיאום מס, שניתן לעשות באתר רשות המיסים. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים

        • המשך
          מממ | 26/05/2009 19:12

          מה אני צריכה לכך?איזה תלושים??

          • ניתן לעשות זאת באר רשות המיסים את צריכה את מספרי תיקי הניסויים המופיעים בתלוש השכר  לת
            יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 05/06/2009 18:38