תאום מס

  • אהלן יש לי שאלה על 2 עבודות שאני עובד במקביל
    אלכס | 24/05/2009 14:48

    אהלן יש לי שאלה על 2 עבודות שאני עובד במקביל אני יודע שצריך לשלם מס או משהו כזה בקיצור שמורידים ממך הרבה כסף רציתי לשאול איך זה הולך ועם זה תקף עם אני עובד ב2 עבודות אך מרוויח פחות מ 4 אלף שח בחודש

    • תאום מס
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 25/05/2009 19:57

      על פניו אתה פטור ממס אך לשם כך עליך לערוך תיאום. ניתן לעשות זאת באתר רשות המיסים. לשם כך עליך להצטייד במספרי תיקי הניכויים של המעסיקים ובהכנסה הצפויה עד סוף 2009. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים

      • בשביל מה לתאם מס.?  לת
        יצחק | 25/05/2009 23:46

        • אחרת חלה חובת ניכוי מס בשיעור המקסימלי  לת
          יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 05/06/2009 18:36