השאלה לא מיסויית

  • חוב למס הכנסה
    שוש | 26/04/2009 15:33

    נישאתי לבעלי לפני כ7 שנים יש לנו 4 תינוקות לפני שהתחתנתי היו לבעלי חברות שהתחילו לקרוס לפני החתונה מצאתי את עצמי בהיותי נשואה לו בחובות איומים גם קיבלתי איומים עד עכשיו מנושים ומיותר לציין עיקולים מדינת ישראל נגד.... כל מיני דברים שלמדתי לצערי לחיות איתם אני חיה בשכירות בקושי רב עם בעלי אני בקושי צפה הגיע לתיק איחוד ואיכשהו מתגלגלים מחכה לנס אבל היום קיבלנו מכתב ממס הכנסה לפני עיקול בכוח התרעה ל48 שעות אם לא ישולם חוב על סך חצי מיליון שקל... מיותר לציין שלפעמים אין לי 50 ש"ח בכיס רואה חשבון שפניתי אליו (של אחי) אמר שיכול להיות על אי הגשת דוחות שהחברה דאז הייתה בקשיים השאלה שלי אם זה נכון ויגיש דוחות מחר הכל יעלם? או אם זה לא זה בעלי יכול להגיש פשיטת רגל ובינתיים עיכוב העיקול וגם נוכל לציין אין לי בעיה שייקחו הכל גם ככה א ין כלום אני דואגת רק לילדים שייראון איך לוקחים טלויזיה מחשב זה הדבר היחידי שמטריד אותי שהגדולה לא תהיה עצובה היא המבינה ! השאלה האם אפשר לצאת ממס הכנסה הסתומה וקשוחת הלב שעושה פרוטקציה והקלה רק לבעלי כסף וגומרת את העניים?

    • השאלה לא מיסויית  לת
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 27/04/2009 13:15

    • אז למי מפנים את השאלה? טגב הרואה חשבון בירר
      שוש | 27/04/2009 15:02

      ואמר שזה על הגשת דוח אבל לא שילמו אותו בעלי הגיש את הדוחות בלי לשלם ואז מס הכנסה נתן את הסכום הזה (יש לזה שם מקצועי את הסכום בוא נגיד "כי בא למס הכנסה את הסכום הזה) השאלה היא אם הוא ישלם את הדוח האם זה יעבור? או מה? מה קורה מכאן? למי אני מפנה את השאלה הזאת