אני לא עונה על שאלות "קיטבג"

  • האם טיפ/תשר חייבים לדווח עליו למס הכנסה
    מאיר | 08/04/2009 22:53

    אני עובד כבל בוי במלון, שכרי הוא שכר מינימום שהמעביד משלם וכן טיפים שאני מקבל מהלקוחות שאלתי האם הטיפים/תשרים שאני מקבל אמורים להיות מחוייבים במס? כלומר האם עלי לרשום כמה טיפים אני מקבל בחודש ולשלם עליהם מס הכנסה ביטוח לאומי ובריאות? כמובן שהטיפים לא נרשמים אצל המעביד ולא כלום אלא הכל נכנס ישירות מהלקוחות לכיס שלי תודה רבה מאיר

    • אני לא עונה על שאלות "קיטבג"  לת
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 14/04/2009 11:03

    • טיפ חייב בדיווח
      הנהלת חשבונות | 15/04/2009 00:20

      טיפים המתקבלים עם קשר לעבודתך חייבים בדיווח שכן הם חלק מההכנסה שלך.

      • ראה מאמר בנושא
        הנהלת חשבונות | 15/04/2009 00:28

        רראה מאמר בנושא בקישור להלן , לחץ על המילה הנהלת חשבונות.