מהיא דירה

  • פטור ממס רכישה לגרוש?
    עו"ד א. ר | 03/02/2009 22:08

    ותקנות מס שבח מקרקעין (פטורים ממס רכישה) תשל"ה- 1974 השאלה שלי- פטור ממס רכישה, פטור חלקי- גרוש שהשאיר הדירה כמדור הילדים והגרושה, בעל מחצית הדירה, שנקנתה בתקופת הנישואין. כיום רכשתי דירה למגורים- האם, יש פטור ולו חלקי, הרי יש לי רק מחצית נכס בנוסף לדירה החדשה

    • מהיא דירה
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 04/02/2009 10:59

      הגדרת דירה לעניין מס רכישה לרבות 25% מדירה, כאמור בסעיף 9(ג1א)(2)(ב)(1). בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים