פרה רולינג

  • פרה רולינג
    מוישה | 03/02/2009 10:13

    שלום רב, כיצד מתבצע הליך פרה-רולינד? האם מגישים פשוט מכתב פניה לרשויות המס וזהו? האם יש הליך מסודר? אשמח לקבל הסבר. תודה

    • פרה רולינג
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 03/02/2009 10:57

      למוישה שלום הליך הפרה רולינג, הינו הליך מקצועי לחלוטין. יש להגיש בקשה מנומקת משפטית מיסויית לרבות הסתמכות על חקיקה, פסיקה, תקדימים, חוזרים מקצועיים ועוד. זהו הליך שמומלץ לעשותו על ידי מומחי מס. מבחינה טכנית אין מניעה להגיש לבד, אך אז הן הסיכוי לקבל תשובה (בקשה לא מנומקת סביר להניח שלא תידון ותוחזר לשולח) והן משך הזמן שיעבור, עלול להפוך אותה ללא רלבנטית. כמובן כל רולינג צריך להיות מוגש לנמען המתאים מסיבות רבות. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים