לצערי עליכןלהגיש דוחות למס, גם אם יתברר כי אין חיוב במס.

  • פטור ממס הכנסה על חלק מחנות?
    רותי | 28/01/2009 12:25

    אני ושתי אחיותיי ירשנו חנות פרטית אשר מושכרת בסכום של כ 2800 ש"ח לחודש. להורי היה תיק במס הכנסה והשוכר היה מקבל קבלות ומציג אותם לרשויות. אף אחת מהיורשות לא רוצה לפתוח תיק במס הכנסה וכולנו שכירות. מה עושים?האם יש דרך לעקוף זאת זמנית או קבועה או שהאם בגלל שהסכום המשולם הוא נמוך מגיע לנו פטור ממס הכנסה?

    • לצערי עליכןלהגיש דוחות למס, גם אם יתברר כי אין חיוב במס.  לת
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 28/01/2009 19:14

      • חשבונית עצמית
        רותי | 31/01/2009 13:39

        בתשובה לשאלה אחרת בפורום קראתי שקיימת אפשרות של חשבונית עצמית שהשוכר מוציא לעצמו.האם ניתן להשתמש בפתרון הנ"ל גם במקרה שלנו?