תיקון שומה

  • מס הכנסה/מס שבח - תיקון שומות
    אורלי כהן, רו"ח | 27/01/2009 16:59

    חברה שכל רכושה ופעילותה הוא בניין - בטעות- יש חוזה עם העוד שלא הובא לידיעת הרוח- לא דיווחה בדוח 2006 על הוצאות לשלם לעוד עבור טיפול בערעור ארנונה של העיריה סכום מהותי מאוד ששולם רק ב 2008 ובינתיים הבניין נמכר ויצאה שומת מס שבח לאחר שקיבלה אישור לקיזוז הפסדים ממס הכנסה מס שבח לא הסכים להכיר בהוצאה זו כי היא הוצאה פירותית לחברה אין נכסים ואין פעילות אחרת - האם הוצאה זו אבודה? האם ניתן להגיש דוח מתקן לשומת מס הכנסה 2006 ואז לבקש תיקון קיזוז הפסדים למס שבח?

    • תיקון שומה
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 27/01/2009 20:53

      לאורלי שלום בנסיבות העניין נראה לי שאכן יותר חכם לתקן את שומת 2006 ואז לבקש קיזוז הפסדים. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים