זיכוי ממס

  • סעיף 45 א
    אורי | 31/12/2008 18:41

    שלום, בתקפת העסקתי אצל מעביד בענף השמירה לא הופרשו לי כספים כדין לקופת הגמל (חלק המעביד)ואף נלקחו ממני כספים מבלי להעבירם לקופה (חלק העובד) .התעייצתי עם רואה חשבון שאמר לי כי ניתן לתבוע גם זיכוי ממס בשל אי ההפרשות השאלה שלי היא האם הזיכוי במס הוא על שני החלקים גם חלק מהעביד וגם חלק העובד שלא הופרשו ?

    • זיכוי ממס
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 01/01/2009 21:15

      לאורי שלום זיכוי ממס ניתן רק על הפקדות בפועל לקופת הגמל על פי אישור ממנה. היות וכספים לא הופקדו אינך זכאי לזיכוי. כמובן פתוחה בידך הדרך לתבוע את מעבידך על מכלול הנזקים שנגרמו לך. בכבוד רב עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A., L.L.M מנהל פורום דיני מיסים