הפסד מניה

  • החזר מס בגין הפסד במניה
    צביקה | 29/12/2008 09:57

    שלום, אם הפסדתי במניה 10000 ש' ועל זה מגיע לי 20% כלומר 2000 שקלים. ומצד שני אין לי מניה מרויחה להתקזז, האם כשאפנה למס הכנסה ואמלא דוח תיאום מס,אוכל לקבל החזר הזיכוי אפילו שאין לי מניה מרויחה להתקזז? תודה

    • הפסד מניה
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 31/12/2008 10:26

      לצביקה שלום הפסד במניה ניתן לקיזוז מול רווח הון ובשנת ההפסד גם כנגד ריבית או דיבידנד בתנאים שנקבעו, אך לא מזכה בהחזר מס. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים