שכר חודשי

  • חישוב שכר חודשי על פי דוח שומה
    מישל | 20/10/2008 12:57

    שלום, בעלי עצמאי ואני שכירה. עליי לתת גובה שכר חודשי שלו ושלי לצורך בקשת מלגה. איך ניתן לחשב את שכרו הממוצע עפ"י הדוח, והאם אני צריכה לציין בנפרד את הכנסתי? הרי הדוח הוא משותף, לא?!

    • שכר חודשי
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 22/10/2008 12:02

      למישל שלום אני מניח שלכל קרן מלגות יש את נהליה לחישובים. ככלל שכר חודשי הינו ההכנסה השנתית מחולקת ל-12, בדו"ח ישנה הפרדה בין הכנסתך להכנסת בעלך (למעט במקרים של חישוב מאוחד, שיקרה רק אם הכנסת אחד הצדדים הינה שולית) כך שאין בעייהלמלא הפרטים. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגלM.B.A., L.L.M מנהל פורום דיני מיסים