חישוב ערך דירה

  • חישוב ערך דירה
    שלומי | 10/09/2008 22:58

    יש מחלוקת ביני ובין מס שבח לגבי ערך דירתי הנמכרת. מי מכריע בעניין?

    • חישוב ערך דירה
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 11/09/2008 13:38

      לשלומי שלום הערכת שווי דירה הינו עניין לשמאים. רשויות המס נעזרות הן בשמאי הפנימי שלהם ושמאי ממשלתי, וכן משווים לעסקאות דומות באותו איזור ככל שישנם. באם המדובר על סכומים מהותייםף לפעמים כדאי לשקול לקיחת שמאי משלך, אך אחד כזה ששומותיו יהיו מקובלים על רשויות המס. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A, L.L.M מנהל פורום דיני מיסים