ניכוי משכר נמוך

  • ניכוי מס משכר נמוך
    עובדת | 01/09/2008 21:21

    שלום, בחודש שעבר השכר שלי הגיע ל-3,000 ש"ח ברוטו כיוון שיצאתי לשבועיים ימי מחלה, האם במקרה כזה עדיין מורידים מס הכנסה? הורידו לי מהמשכורת 400 שקל מס.

    • ניכוי משכר נמוך
      יצחק פוגל עו"ד ורו"ח | 02/09/2008 12:48

      לשואלת שלום באם שכרך ברוטו היה 3000 ש"ח, כולל הכל (לרבות דמי מחלה, פגיעה וכו באם שולמו לך) הרי שמקום עבודה מסודר האמור לערוך חישוב מס מצטבר, היה אפילו צריך לחשב מ"ה שלילי (באם בחודשים שקדמו שילמת מס) ולכן כנראה ישנה אי הבנה כלשהי בהגדרת הנתונים במערכת השכר. בברכה עו"ד, רו"ח יצחק פוגל, M.B.A, L.L.M מנהל פורום דיני מיסים